Голям конфуз преживя депутатът от Продължаваме промяната“ Божидар Божанов. След като

...
Голям конфуз преживя депутатът от Продължаваме промяната“ Божидар Божанов. След като
Коментари Харесай

Конфуз в НС: Божанов се преби като куче, Кирилова се скъса от смях

Голям срам претърпя депутатът от „ Продължаваме промяната “ Божидар Божанов. След като завърши свое изявление от трибуната на Народното събрание, националният представител потегли да слиза по стълбичките в новата зала на депутатите, водещи към креслата на неговите  сътрудници.

В един миг обаче той се сети, че би трябвало да съобщи документи на зам.-председателя на Народно събрание Росица Кирилова и се обърна, с цел да тръгне към нея, само че стълбите му се оказаха зложелател и той се спъна в тях.

За благополучие на народния представител куцузът му не се оказа огромен и той не съумя да се пльосне по очи и да се нарани съществено.

След като съобщи листовете на Кирилова, към този момент внимавайки, Божанов слезе по стълбичките безпроблемно. Това обаче не попречи на заместник-председателкатъа да избухне в смях, макар констатацията на водача на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, че пребиването на сътрудника му от Политическа партия не е смешно и апела му „ айде, малко да е по-сериозно “.

„ Извинявам се, веселя се, че по този начин е разведрена ситуацията в зала “, сподели на собствен ред Кирилова.

Още във видеото на 4:28:47

4:28:47

По-рано денем със 154 гласа „ за “, без нито един „ срещу “ и  22-ма „ въздържал се “ Народното събрание одобри на първо четене промени в Закона за българското поданство, препоръчани от Министерския съвет.

Така, като наложително изискване за придобиване на българско поданство от лица с български генезис, както и от лица с родител, придобил българско поданство, е владеенето на български език.

Това условие няма да се ползва по отношение на лицата, придобиващи българско поданство на съображение осиновяване от български жител при изискванията на цялостно осиновяване, защото би основало непреодолима спънка за завършване на процедурата.

Също така Народното заседание ратифицира Спогодбата за обществена сигурност сред България и Албания. Според отчета на Комисията по труда, обществената и демографската политика, Спогодбата се основава на правилата на равно отнасяне на лицата, експорт на компенсации и пенсии, употреба единствено на едно законодателство във връзка с задължението за обезпечаване и сумиране на интервалите на обезпечаване.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР